Skip to main content
OM OSS

Byggimpuls AS er et norskeid selskap som ble etablert i 2005 ved kjøp av det tradisjonsrike svenske firmaet Johannesson Trummor AB. Selskapet hadde da gjennom nesten 100 år vært en viktig produsent og leverandør av gipsstukkatur og gipsprodukter til den svenske byggenæringen. Denne kompetansen har blitt videreutviklet til også å omfatte gipspuss som produkt og ferdig utførelse, gipselementer, samt glassfiberarmert fiberbetong til fasadekledning.

Denne solide kompetansen og tradisjon har Byggimpuls AS videreført inn i det norske markedet og har nå etablert seg som en solid aktør. Firmaet har i dag om lag 300 ansatte med produksjonslokaler i Aurskog i Akershus, kontor i Fredrikstad og hovedkontor på Alnabru. Selskapet leverer i dag tjenester innenfor passiv brannsikring, gipspuss, mikrosement, akustikkprodukter, tømrerarbeider, dør- og vindusmontasje samt produksjon og videresalg av ulike fasadeprodukter av fiberbetong.

Som selskap ønsker vi å være en trygg og nytenkende medspiller for arkitekter, konsulenter, entreprenører og byggherre. Vi skal bidra med solid faglig kompetanse, høy arbeidsmoral og gjennomføringsevne for å sikre alle våre samarbeidspartnere det beste resultatet. Selskapets navn «Byggimpuls» [impuls (lat. støt, tilskyndelse), drivkraft, innskytelse, påvirkning] –gjenspeiler denne visjonen.

Bak selskapet står aktive og fremover lente eiere med solid industriell og finansiell kompetanse.

Gasellebedrift 2019 –
Dør & Vindu Montasje AS

Gasellebedrift 2019 –
Byggimpuls AS

Årets bedrift Aurskog Høland 2017

Godkjent leverandør i Startbank

Betongelementprisen 2010

Beste kredittverdighet 2017

Gasellebedrift siden 2011

Sentralt godkjent

Grønt Punkt Norge

Beste kredittverdighet 2020