Skip to main content
Muligheter for lærlinger

I Byggimpuls kan du søke om lærlingplass i tømrerfaget. Her finner du informasjon du trenger for å søke om lærlingplass i Byggimpuls.

Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere og 10% kvinner i vårt team. Vi tar inn lærlinger til tømrerfaget. Lærlingordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn.

Du vil bli en del av et lag og får din egen fadder som følger deg opp i det daglige. Oppfølgingen sikrer deg den varierte praksisen og innføringen i faget i henhold til læreplanen.

I tillegg vil du bli fulgt opp av en personalmedarbeider og av Opplæringskontoret for Bygg- og Anleggsteknikk. Opplæringskontoret har i oppgave å se til at opplæringen du får hos oss er i henhold til Opplæringslova.

Du avlegger en fagprøve. Før den avlegges får du beskjed om du blir fast ansatt i Byggimpuls etter læretiden. Det er ingen automatikk i at du blir ansatt hos oss etter endt læretid, men vi ønsker selvfølgelig at dyktige fagfolk blir hos oss etter at fagprøven er bestått.
Alle lærlinger blir invitert på lærlingetreff i løpet av læretiden.

Vi har også anledning til deg som ønsker seg praksis under utdanningen de første 2 årene.

De fleste lærlinger ansetter vi på våren med oppstart i august, men har også løpende opptak gjennom året.

Dersom du ønsker et lærlingsplass hos Byggimpuls AS kontakt oss gjerne på mail: soknad@byggimpuls.com