Ukategorisert

Byggimpuls as kjøper Dør & Vindu montasje as

PRESSEMELDING
Byggimpuls as har kjøpt opp 100% av aksjene i Dør & Vindu montasje as med virkning fra 9.mai 2019.
Driften av selskapet fortsetter under Byggimpuls as, og er med på å styrke vår posisjon som nisjeleverandør samt gir oss økt konkurransekraft – sier Morten Ulvedalen.

Byggimpuls som en anerkjent, fremtidsrettet og solid aktør, var et naturlig valg for oss, når vi skulle selge selskapet. Vi vil styrke våre leveranser ytterligere med oppbakkingen i Byggimpuls as, og vi ser mye av det samme hos Byggimpuls- som vi har fokusert på i alle år. Et godt arbeidsmiljø, kvalitet i arbeid- og stolthet for faget. Byggimpuls er fremtidsrettet, og har gode systemer som vi har troen på at kan løfte dette videre.
At vi nå blir en del av Byggimpuls gir oss større trygghet- og tilgang til et større marked – sier Jacob Eskelund og Jan Terp, som begge fortsatt vil arbeide i selskapet.

Dør & Vindu montasje blir nå en del av deres snart 300 ansatte og vi ser potensielt betydelige synergier ved oppkjøpet hvor mye kan realiseres fra 2020.
Mye av dette er knyttet til materialleveranser i forbindelse med montering, mens det øvrige i hovedsak er knyttet til effektivisering/marginforbedring av eksisterende dør/vindusmontasje i hver av virksomhetene- sier Ulvedalen.

De senere årene har selskapene samarbeidet i flere gode prosjekter, og vi har vært gjennom en prosess i dette som har ført oss tettere sammen.
Kundene vil nå kunne forholde seg til færre grensesnitt, og Ulvedalen kan melde om at de med dette oppkjøpet vil øke volum innenfor nisjen med 30 mill. første år.

Kontaktpersoner:
Jacob Eskelund 901 23 038
Jan Terp 414 49 555
Morten Ulvedalen 926 14 732

14.05.2019

Legg igjen et svar